www.earnhardtatvracing.com
Hjem Personvern

Personvern


Privatliv

Våre retningslinjer for personvern er utformet for å hjelpe deg med å forstå hvordan vi samler inn, bruker og beskytte de personlige opplysningene du oppgir til oss, og for å hjelpe deg i å gjøre informerte beslutninger når du bruker nettstedet vårt og våre produkter og tjenester. Denne uttalelsen vil bli fortløpende vurdert mot nye teknologier, forretningsdrift og våre kunders behov.

Informasjon Samle

Når du besøker vår internettside kan du gi oss to typer informasjon: personlig informasjon du bevisst velger å avsløre som er samlet på individuell basis og anvender informasjon som er samlet på en samlet basis som du og andre bla gjennom vårt nettsted. I tillegg til å gi den foregående informasjon til våre partnere, hvis du velger å korrespondere videre med oss ​​via e-post, kan vi beholde innholdet i e-postmeldinger sammen med din e-postadresse og våre svar. Vi gir samme beskyttelse for disse elektronisk kommunikasjon som vi benytter i vedlikehold av informasjon som mottas per post og telefon.

Bruk av informasjon

Stort sett bruker vi personlige opplysninger for å kunne administrere vår virksomhet, gi kundeservice og gjøre tilgjengelig andre produkter og tjenester til våre kunder og potensielle kunder. Av og til kan vi også bruke informasjonen vi innhenter til å gi deg beskjed om viktige endringer i vår nettside, nye tjenester og tilbud vi tror du vil finne verdifulle. Listene brukes til å sende deg produkt- og tjenestetilbud utvikles og forvaltes i henhold til våre tradisjonelle bedriftens standarder utviklet for å ivareta sikkerheten og personvernet til våre kunders personlige informasjon. Som kunde vil du bli gitt muligheten, minst en gang per kontakt, for å varsle oss om ditt ønske om ikke å motta disse tilbudene.

Informasjonssikkerhet

Når du sender konfidensiell personlig informasjon, inkludert kredittkortnumre til oss på vår internettside, sikker server programvare som vi har lisensiert krypterer all informasjon du innspill før den blir sendt til oss. Informasjonen er kryptert underveis og dekodet når den når vår hjemmeside. Andre e-post som du kan sende til oss, kan ikke være sikker med mindre vi råde deg at sikkerhetstiltak vil være på plass før overføring av informasjon. Derfor ber vi om at du ikke sender konfidensiell informasjon som kredittkort eller kontonummer til oss gjennom et usikret e-post. Vi bruker kryptering / sikkerhetsprogramvare for å beskytte konfidensialiteten av personlige opplysninger vi samler inn fra uautorisert tilgang eller utlevering og utilsiktet tap, endring eller ødeleggelse. Ansattes tilgang, opplæring og forventninger. Selskapets verdier, etiske standarder, retningslinjer og praksis er forpliktet til vern av kundeinformasjon. Generelt vår forretningspraksis begrense bruk og offentliggjøring av slik informasjon bare til autoriserte personer, prosesser og transaksjoner.

Kontakt oss

Hvis du har noen spørsmål om våre retningslinjer for personvern, kan du kontakte oss.